Форум гимназии им.В.Т.Сенатора

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум гимназии им.В.Т.Сенатора » Что вы хотите видеть в компьютерном классе? » Чи повинен обмежуватись доступ до інтернету?

Чи повинен обмежуватись доступ до інтернету?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Як на вашу думку (особливо на думку учнів), чи має обмежуватись доступ до нету? Якщо так, то ким? Достатньо Offside'а чи до директора іти?

0

2

На мене не наїжжати :mybb:  Це залежить не від мене. Я підпорядковуюсь директору. Я непроти вільного доступу до інету. Але якщо буде вільний доступ, то
1. народ повалить
2. поламають те що ще працює
3. будуть дивитись і качати (ну думаю зрозуміли що качатимуть)
Я знаю що є і нормальні люди які там музичку скачають, реферати, тексти, аська але є такі що просто робитимуть підлість

0

3

Ой, а то ви нікого без директора не пускаєте... Достатньо до вас підійти. Чесно кажучи, вельмишановний, і так дивляться і качають. Закиньте їм пару фільмів, хай подивляться, тоді і шукати нічого не будуть))))

0

4

ооо, та наша думка може багато чого змінити. І мені здається, що Олена Олегівна погодиться. Наприклад на таке: нехай приходять, качають. Але за те, що скачали в якийсь "чорний ящик" нехай грошики кидають. (Хоча, я майже впевна, що за інет платимо і так ми). Встановити таксу - 10 коп/МБ чи щось таке (я в цінах не дуже). Можна забєцати абонемент. Га? Пане offside, підкиньте начальству таку пропозицію)))

0

5

Ася написал(а):

ооо, та наша думка може багато чого змінити. І мені здається, що Олена Олегівна погодиться. Наприклад на таке: нехай приходять, качають. Але за те, що скачали в якийсь "чорний ящик" нехай грошики кидають. (Хоча, я майже впевна, що за інет платимо і так ми). Встановити таксу - 10 коп/МБ чи щось таке (я в цінах не дуже). Можна забєцати абонемент. Га? Пане offside, підкиньте начальству таку пропозицію)))

Я непроти такої ідеї. Але за таку пропозицію мені по пиці надають :idea:  Я про цю ідею давно думаю. Таксу можна поставити 5 коп/метр.
Можна купити комп або ноут і поставити і бездротову мережу так щоб в вашому класі ловило і в коридорі. Я можу таке зробити.
Ну за те хто платить за інет нічого казати небуду.
Тим кому треба по навчанню мона було б просто так користуватись і в класі (якщо начальство дозволить), а для своїх потреб (музика фільми і т.д.) 5 коп.мегабайт. Я про те що ці гроші мені потрібні на відновлення і оновлення класу. Бо ніхто нічого не дає, а ви ж самі бачите як все працює, барахло. Це такий подарок від Міністерства освіти впихнули для Windows XP 128 метрів ОЗУ із яких до 32 метрів береться на відео. Та це ж смішно, як же він може після цього нормально працювати. Принтер лазерний який і першої заправки не віддрукував.
Я можу багато чого розказати та довго писати про все. :writing:

0

6

Я згоден з тим, що якби міністерство ці компи не подарувало, то , мабуть іще й досі оті робіки стояли, тому ми маемо радіти тому, що в нас є. І можливо колись, у недалекому майбутньому міністерство знову розщедриться і падарує нам новий комп. клас! Р.S. Хоча, гадаю, що це буде  не скоро, але надія залишається.

0

Вы здесь » Форум гимназии им.В.Т.Сенатора » Что вы хотите видеть в компьютерном классе? » Чи повинен обмежуватись доступ до інтернету?

создать форум